Pályázat

Európai Regionális Fejlesztési Alap: befektetés a jövőbe

  

Az Európai Bizottság Regionális oldala ezen a linken érhető el

Kedvezményezett neve: EDI-MED 2005. Egészségügyi és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Technológiai innováció a vállalkozás hatékonyságának növelése érdekében az Edi-Med 2005. Kft-nél.

A szerződött támogatás összege: 15.715.000.-Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés keretében egy Vivid T8 Pro R2.5 típusú ultrahang készülék beszerzése valósult meg. Az innovatív eszköz beszerzése révén képessé vállunk az egyre növekvő betegforgalom, az egészségtudományi innovatív kutatásokhoz kapcsolódó sokasodó vizsgálatok kielégítésére. Az új technológiai eszköz alkalmas az újabb tudományos kutatásokhoz szükséges vizsgálati tevékenységekhez kapcsolódó magasabb elvárások kielégítésére (pl: pontosabb adatrögzítési, tárolási kapacitás stb.) is, ami diagnózis felállítására nyílik lehetőség, így hatékonyabb betegellátás megvalósulása történik meg.Új betegcsoport vizsgálatára is nyílik alkalmunk. Az L6-12-RS típusú lineáris vizsgáló fej segítségével erek és a lágyrészek direkt vizsgálatára is alkalmunk lesz ezáltal a perifériás és nyaki érszűkület illetve a radiológiai vizsgálatra szoruló betegek révén is bővülhet rendelésünk profilja. Az új eszköz beszerzésével ideggyógyászati angiológiai és radiológiai vizsgálatokra is nyílik lehetőség, ami új betegcsoport megjelenésével pácienskör bővülésével új piacok megjelenését eredményezi számunkra. Az új eszköz A beszerezni kívánt eszköz megfelel a vonatkozó európai irányelveknek.Az ultrahang készülék révén egy nagy teljesítményű digitális ultrahangos képalkotó rendszer alkalmazása jön létre, a hozzá kapcsolódó teljes körű adatkezelési szolgáltatásokkal. A kardiovaszkuláris és többfunkciós alkalmazások mellett felnőtt 2D-s kardiológiai vizsgálatok, perifériális érvizsgálatok, hasi, vizsgálatok, kis szervek, ízületek vizsgálatainak a megtörténte jön létre.


A rendszer architektúrája:


Felgyorsított térfogati ultrahang architektúra

Egyszerűen használható funkciók teszik a Vivid T8 Pro-t az egyik leghatékonyabb kardiovaszkuláris készülékké - beleértve ebbe a leegyszerűsített érintőképernyőt, az Auto EF és a Vizsgálati Asszisztens programot.

A True Scan Raw Data a GE innovatív technológiája, amely az archivált képek széleskörű feldolgozását teszi lehetővé az eredeti vizsgálatnál használt paraméterállítások és kvantifikációs eszközök nagy részének az alkalmazása által.

REAL-TIME triplex mód ami egyidejűleg három felbontásból történő megjelenítését mutatja a szívnek.

Az anatómiai M - mód a szív egyedi állásának megfelelően változtatható kurzor állás mellett valós időben pontos mérést jelenít meg.

A Spektrális Szöveti Doppler a szív systoles dyastoles funkciójának mérésében segít.

A Color Szöveti Doppler áramlási viszonyok meghatározásában kiegészítő segítség.

Compound képjavító eljárás: alkatilag nehezen vizsgálható betegről is optimálisabb képet nyerünk.

UD Clarity: szemcsésség csökkentő képalkotás szintén képminőséget javít.

USB Memory Stickre és külső HDD-re történő adatrögzítés az archiválást segíti.

8,4” érintőképernyő a kor elvárásainak megfelelően gyorsabb pontosabb gépi beállításokat tesz lehetővé.

A 21” tükröződésmentes LCD monitor kiváló képi megjelenítést biztosít segítve a pontos diagnózist.


A technológiai fejlesztést eredményező új eszköz beszerzésének köszönhetően a vállalkozásunk hatékonysági és jövedelmezőségi potenciálja növekszik.


A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.05.29.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03037